Word vriend van het Muziekatelier!

We hopen dat u heeft genoten van dit concert ter afsluiting van de Muziekdagen Orvelte; de muzikantjes en muzikanten, de docenten en alle vrijwilligers die betrokken zijn bij dit muziekfeest in ieder geval wel!

Het Muziekatelier organiseert behalve deze Muziekdagen Orvelte ook het  Pianofestival en het Triofestival: muzikale evenementen waar kinderen (en meeluisterende (groot)ouders) veel plezier aan beleven. Deze festivals kosten veel geld; achter de schermen wordt elk jaar hard gezocht naar sponsors om het benodigde geld weer bij elkaar te brengen. Wij zijn natuurlijk heel blij met subsidies die wij tot nu toe ontvingen van de diverse sponsors. Maar: de financiële hulp van ouders, opa’s en oma’s en iedereen die deze initiatieven een warm hart toedragen, blijkt toch hard nodig.

Wat zou het fijn zijn als wij u mogen verwelkomen als vriend van het Muziekatelier. Voor € 25 per jaar zorgt u er mede voor dat het Muziekatelier de muziekfestivals kan blijven organiseren. Als vriend houden wij u natuurlijk graag via de mail op de hoogte van de activiteiten van het Muziekatelier.

Geeft u zich alstublieft op via dit formulier.

Hartelijk dank!